Skip to content

Zakelijke bestellingen

De cadeaukaart van BoekCadeau is het ideale geschenk voor je bedrijf. Verras je klanten, medewerkers of relaties met een goed boek. De cadeaukaart is te gebruiken bij honderden boekhandels door heel Nederland.

Zakelijke bestellingen

De cadeaukaart van BoekCadeau is het ideale geschenk voor je bedrijf. Verras je klanten, medewerkers of relaties met een goed boek. De cadeaubon is te gebruiken bij honderden boekhandels door heel Nederland.

Beloon je personeel, klanten en partners!

Geef een goed boek cadeau aan je klanten, werknemers of partners. Laat de ontvanger kiezen uit een spannende thriller, detective of een prachtige roman. 
De BoekCadeau kaart kan gebruikt worden bij verschillende grote retailers als The Read Shop, Boekenwereld, AKO, Luisterrijk en Bruna. Zo is het voor iedereen mogelijk een mooi boek uit te zoeken bij hem of haar om de hoek. 

Populaire vragen

Een giftcard is het ideale cadeau voor je medewerkers of relaties. Op het gebied van zakelijke bestellingen kunnen wij veel voor je betekenen. Wij bieden je snelle, persoonlijke en betrouwbare service op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze zakelijke experts vertellen je graag meer vul het contactformulier  in voor meer informatie.

Je kiest zelf het bedrag dat op de cadeaukaart wordt gezet. Het minimumbedrag is €5,- en het maximumbedrag is €150,-.

Staat je vraag niet tussen de veel gestelde vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van BoekCadeau. Dit kan op verschillende manieren. Telefonisch op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur via telefoonnummer 020-2093486. Voor het plaatsen van een zakelijke bestelling kun je telefonisch contact opnemen met onze zakelijke experts. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze zakelijke experts vertellen je graag meer vul het contactformulier  in voor meer informatie.

BoekCadeau is twee (2) jaar geldig vanaf de dag van aankoop.