Skip to content

Veelgestelde vragen

Saldo en geldigheid

Om het saldo en de geldigheid te controleren, dien je van tevoren het 19-cijferige kaartnummer via deze website in te voeren. 

Controleer het saldo op de BoekCadeau kaart door hier het kaartnummer en pincode in te voeren. Je vindt het 19-cijferige kaartnummer op de achterkant van de kaart. 

Stap 1: Voer het 19-cijferige kaartnummer en

Om het saldo en de geldigheid te controleren, dien je van tevoren het 19-cijferige kaartnummer via deze website in te voeren. 

Controleer het saldo op de BoekCadeau kaart door hier  het kaartnummer en pincode in te voeren. Je vindt het 19-cijferige kaartnummer op de achterkant van de kaart. 
 

Stap 1: Voer het 19-cijferige kaartnummer en de 6-cijferige beveiligingscode in. 
Stap 2: Klik op de knop ‘Controleren’ om de waarde en geldigheid te controleren. 
Stap 3: Veel plezier!

de 6-cijferige beveiligingscode in. 
Stap 2: Klik op de knop ‘Controleren’ om de waarde en geldigheid te controleren. 
Stap 3: Veel plezier! 

BoekCadeau is twee (2) jaar geldig vanaf de dag van aankoop. 

BoekCadeau is na activatie twee (2) jaar geldig. Na het verlopen van de geldigheidstermijn is de cadeaukaart niet meer te gebruiken als betaalmiddel. 

Gebruiken

Onze acceptanten met fysieke winkels accepteren alleen fysieke passen, u kunt uw cadeaukaart dus niet via een kopie of foto verzilveren. 

Nee, BoekCadeau is in meerdere delen en bij verschillende aangesloten locaties te besteden. U kunt het resterende bedrag op de kaart laten staan en dit op een later moment besteden, binnen de geldende verzilvertermijn.  

Klik hier voor het totale overzicht van de deelnemende locaties.

Als je een BoekCadeau kaart hebt die je niet wil besteden bij een aangesloten winkel, dan kun je deze omwisselen voor geld. Klik hier voor de voorwaarden.

Dit is uiteraard niet de bedoeling, onze excuses hiervoor. Met de kassabon van de aankoop van je cadeaukaart kun je teruggaan naar de winkel, om de kaart alsnog te laten activeren. 

Kan ik mijn BoekCadeau inwisselen voor geld of iets anders?

Aan het gebruik van BoekCadeau zijn geen extra kosten verbonden. Uw BoekCadeau is geldig voor het opgewaardeerde saldo. Indien het te betalen bedrag meer is dan het te besteden bedrag, dan is het mogelijk om dit ter plekke bij te betalen op de door u gewenste wijze. 

Het combineren van actievouchers, kortingsbonnen en cadeaukaarten in één gezelschap is niet mogelijk, tenzij een locatie aangeeft hier een uitzondering op te maken. 

Nee, op dit moment is het huidige design de enige in omloop. 

Het is mogelijk om uw BoekCadeau kaart direct bij een deelnemende boekenwinkel te besteden. Controleer van tevoren het saldo door hier te klikken.

Vanwege een verandering in de wetgeving is het mogelijk om maximaal 50,- euro online te besteden. In fysieke winkels is het maximaal 150,- euro per kaart.

Bij stap 3 van het betalingsproces kunt u onderdaan de pagina de BoekCadeau kaart optie aanvinken. U komt op deze pagina door vanuit de winkelmand (Stap 1) op het rode knopje ‘Betalen >’ te klikken. Vervolgens klikt u bij Stap 2 op het rode knopje ‘Doorgaan >’.

Kopen

Je kiest zelf het bedrag dat op de cadeaukaart wordt gezet. Het minimumbedrag is €5,- en het maximumbedrag is €150,-. 

Wat vervelend, wij helpen je graag!

Op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur kun je telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via 020-2093486. Na 17:00 uur, in het weekend en op feestdagen kun je contact opnemen via ons contactformulier. Onze klantenservice neemt dan binnen twee (2) werkdagen contact met je op.

BoekCadeau is zowel online als in de winkel te koop. Klik hier om de kaart online te bestellen. Ook kan je terecht bij de Albert Heijn, Kruidvat en Bruna voor een fysieke kaart. 

Wat vervelend dat je je bestelling niet hebt ontvangen! Neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de status van je bestelling, wij helpen je graag. Dit kan met behulp van je bestelnummer via ons contactformulier of telefonisch via 020-2093486.

Retourneren

In dit geval is het retourbeleid van de desbetreffende winkel toepasbaar.

Klik hier om te zien of je gebruik kunt maken van het herroepingsrecht.

Verloren of gestolen

BoekCadeau is niet persoonsgebonden. Daarom is het bij verlies of diefstal helaas niet mogelijk om u  van een nieuwe kaart te voorzien. 

Wat vervelend! Neem contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder met uw probleem. Vergeet niet uw BoekCadeaukaart bij de hand te houden of het kaartnummer te vermelden in uw bericht. 

Dit kan op verschillende manieren:

· Via ons contactformulier;

· Telefonisch op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur via telefoonnummer 020-2093486.

Zorg er altijd voor dat je jouw kaartnummer in het bericht vermeldt of bij de hand hebt als je belt. Je vindt het kaartnummer op de achterzijde van je cadeaukaart.

Nog geen antwoord op je vraag?