Gebruiken

Kan ik mijn cadeaukaart ook verzilveren als ik deze niet fysiek bij mij heb?

Onze acceptanten met fysieke winkels accepteren alleen fysieke passen, u kunt uw cadeaukaart dus niet via een kopie of foto verzilveren. 

Moet ik BoekCadeau in één keer besteden?

Nee, BoekCadeau is in meerdere delen en bij verschillende aangesloten locaties te besteden. U kunt het resterende bedrag op de kaart laten staan en dit op een later moment besteden, binnen de geldende verzilvertermijn.  

Waar kan ik mijn BoekCadeau gebruiken?

Klik hier voor het totale overzicht van de deelnemende locaties.

Als je een BoekCadeau kaart hebt die je niet wil besteden bij een aangesloten winkel, dan kun je deze omwisselen voor geld. Klik hier voor de voorwaarden.

Mijn BoekCadeau is niet geactiveerd bij aankoop/heeft geen waarde?

Dit is uiteraard niet de bedoeling, onze excuses hiervoor. Met de kassabon van de aankoop van je cadeaukaart kun je teruggaan naar de winkel, om de kaart alsnog te laten activeren. 

Kan ik meerdere BoekCadeau cadeaukaarten tegelijk inwisselen?

Het is mogelijk om in fysieke winkels meerdere BoekCadeau cadeaukaarten tegelijk in te wisselen. Online kunt u per transactie één BoekCadeau kaart inleveren.

Kan ik mijn BoekCadeau inwisselen voor geld of iets anders?

Na activatie van de kaart vindt er geen restitutie plaats. Het is dus niet mogelijk je BoekCadeau in te wisselen voor geld of iets anders. De cadeaukaarten zijn niet verhandelbaar en het is de houder van de kaart alleen toegestaan zijn of haar kaart aan een ander te geven. 

Betaal ik bij de locatie nog extra kosten?

Aan het gebruik van BoekCadeau zijn geen extra kosten verbonden. Uw BoekCadeau is geldig voor het opgewaardeerde saldo. Indien het te betalen bedrag meer is dan het te besteden bedrag, dan is het mogelijk om dit ter plekke bij te betalen op de door u gewenste wijze. 

Kan ik mijn BoekCadeau gebruiken in combinatie met andere acties?

Het combineren van actievouchers, kortingsbonnen en cadeaukaarten in één gezelschap is niet mogelijk, tenzij een locatie aangeeft hier een uitzondering op te maken. 

Zijn er verschillende designs van BoekCadeau in omloop?

Nee, op dit moment is het huidige design de enige in omloop. 

Kan ik mijn BoekCadeau direct bij een deelnemende boekenwinkel besteden?

Het is mogelijk om uw BoekCadeau kaart direct bij een deelnemende boekenwinkel te besteden. Controleer van tevoren het saldo door hier te klikken.

Hoe veel kan in online en in fysieke winkels besteden?

Vanwege een verandering in de wetgeving is het mogelijk om maximaal 50,- euro online te besteden. In fysieke winkels is het maximaal 150,- euro per kaart.

Hoe verzilver ik mijn BoekCadeau kaart bij Bookspot?

Bij stap 3 van het betalingsproces kunt u onderdaan de pagina de BoekCadeau kaart optie aanvinken. U komt op deze pagina door vanuit de winkelmand (Stap 1) op het rode knopje 'Betalen >' te klikken. Vervolgens klikt u bij Stap 2 op het rode knopje 'Doorgaan >'.

Nog geen antwoord op je vraag?